застрахователни продукти
Karoll Standard Няма коментари

Животът е постоянно движение напред. Само стабилността ни дава възможност да стъпваме уверено в бъдещето. Застраховките са създадени само за предвидливите и далновидни собственици. Застрахователен брокер Карол Стандарт е компания, която се грижи препятствията по пътя да не Ви накарат да спрете. Предоставяйки застрахователни продукти на водещите застрахователни компании в страната. Защо да изберете нас като свой сигурен партньор в застрахователния свят?
Над 20 години успешна работа на застрахователния пазар в България;
Повече от 90 офиса в 65+ населени места в България
Експерти в корпоративно застраховане и ликвидиране на щети;

Застрахователните продукти, в които имаме експертиза са различни, сред които:

Мисията на застрахователен брокер Карол Стандарт е да осигури високо ниво на застрахователно обслужване. Предоставяме избор от оферти за застрахователни продукти измежду водещите застрахователни компании, за да може застрахования да вземе информирано решение. Считаме че, застраховките помагат за финансова защита на бизнеса и семейството в непредвидени ситуации.


Стремейки се да бъдем максимално достъпни за нашите клиенти, застрахователен брокер Карол Стандарт открива нови офиси и разширява обхвата на предлаганите услуги на територията на страната.


Всяка година в България застраховката става все по-популярна услуга. Доказано е, че този важен елемент от всяка икономическа връзка е най-ефективният начин за компенсиране на щетите и възстановяване в първоначален вид, след неблагоприятно и непредвидено събитие.


Изберете застрахователна полица по застраховка Автокаско и изпитайте предимствата на професионалното обслужване. Качественото и бързо разрешаване на проблеми с Вашия автомобил са нашите основни предимства. На Ваше разположение ще бъде нашият екип по ликвидация, който ще съдейства при настъпване на щета с Вашия автомобил, имот или необходимата здравна грижа.
По време на своята дългогодишна и успешна дейност застрахователен брокер Карол Стандарт се утвърди като надежден партньор.