Работно време: 09:00 – 18:00

Понеделник - Петък

София, бул. Христо Ботев 57

София, бул. Арсеналски 67

Работно време: 09:00 – 18:00

Понеделник - Петък

София, бул. Христо Ботев 57

София, бул. Арсеналски 67

Застрахователните брокери са експерти, които са специализирани в многообразието на застраховането. Те помагат на своите клиенти да вземат информирано и най-добро решение за застраховане на техния бизнес, имущество, здраве и живот.

Застрахователните брокери познават в детайли спецификата, покритията, обхвата, изключенията на различните застрахователни компании и могат да препоръчат подходящ продукт.

Застрахователните брокери винаги защитават интереса на клиента. Екипът на застрахователен брокер Карол Стандарт е изграден от високо квалифицирани специалисти с повече от 19 години опит в предоставянето на застрахователни решения.

Какво предлагаме?

 • Консултация;
 • Подробна информация за всичко свързано с нашите услуги;
 • Индивидуални подходи и решения;
 • Качествено и компетентно обслужване;
 • Завършена застрахователна услуга;
 • Конфиденциалност;
 • Пълно съдействие през целия срок на застраховката;
 • Помощ при настъпили неблагоприятни събития.

Често задавани въпроси:

Какво е застрахователен брокер?

Застрахователният брокер е професионален консултант, който работи от името на клиента и защитава неговия интерес. Той извършва:

 • анализи и консултиране– застрахователният брокер познава добре застрахователния пазар и може да съпостави застрахователните продукти, предлагани от всяка компания.
 • административно обслужване и известяванеброкерът подготвя цялата документация по сключване на застрахователния договор. Следи всички моменти през периода на застраховката и се грижи клиента да бъде информиран за всички срокове, падежи, промени по условията на застрахователния договор и др.
 • съдействие и защита оказва съдействие при настъпване на застрахователно събитие и ликвидация на щетите. Чрез изградените трайни взаимоотношения със застрахователните компании има възможност да договаря по-добри условия за своите клиенти.

Необходима ли ми е наистина застраховка?

Решението е строго индивидуално за всеки. Застраховката дава сигурност и защитава важните за нас неща.

Застраховането има много форми и функции, но главната му цел е само една, а именно да осигури спокойствие. Има задължителни застраховки като гражданска отговорност, професионална отговорност, както и доброволни застраховки.
Застраховките могат да предотвратят загуби. Има различни видове застраховане – автомобилно застраховане, имуществено застраховане, застраховка живот, здравно застраховане и други.

Брокерите могат да сравнят цените в застрахователните компании, за да намерят добри цени или специални застрахователни продукти, които да покрият индивидуалните нужди на всеки клиент.

 

 1. Имуществото,бизнеса, здравето и живота ни са изложени на опасности, върху които ние нямаме контрол. Рисковете съществуват.
 2. Застраховането е оправдана инвестиция, а не допълнителен разход. Застрахователната полица може да направи за Вас и вашето семейство много повече, отколкото спестените от нея пари. Тя ще ви осигури спокойствие, сигурност, финансова стабилност и предвидимост на разходите.

Ако си купя застраховка от застрахователен брокер, това няма ли да ми излезе по-скъпо?

Не, няма. Застрахователните брокери и консултациите с тях, са изцяло безплатни. Дали ще избереш застрахователен брокер или ще отидеш в офис на застрахователна компания – ще получиш една и съща оферта с една и съща цена. Всъщност ценообразуването на брокерите често е по-добро от преките застрахователи. Това е така, защото застрахователните брокери работят с много застрахователни компании, а това им позволява да имат достъп до повече пазари и да получават по-добри цени.

Как се определят застрахователните премии?

Застрахователните премии се основават на риск и експозиция. Рискът се отнася до вероятността от загуба, докато експозицията се отнася до въздействието от загубата. Застрахователните компании използват статистически данни, за да измерят тези фактори, както и при нужда индивидуални фактори като местоположение, възраст, стойност и други.

Свържете се с нас!

При нужда от професионална консултация в застрахователния свят, можете да се обърнете към екипа на застрахователен брокер Карол Стандарт. Оставете данни за контакт и представител от нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро. Също така винаги можете да ни пишете на мейл karollstandart@karoll.bg. Последвайте ни в социалните мрежи.

Нашето работно време е всеки ден от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. Ако желаете можете да се свържете с нас на номер 02 4008 440. Заповядайте и на място в някой от нашите офиси!

Бележка:  Детайлите, които ще оставите, се пазят строго конфеденциално спрямо нашата политика за поверителност. 

Top