Работно време: 09:00 – 18:00

Понеделник - Петък

София, бул. Христо Ботев 57

София, бул. Арсеналски 67

Работно време: 09:00 – 18:00

Понеделник - Петък

София, бул. Христо Ботев 57

София, бул. Арсеналски 67

Същността на финансовото планиране е да се постигнат целите на клиента чрез правилен избор на продукти и създаване на финансов план. Той включва насоки и конкретни стъпки, които да предприемете, за да управлявате по-ефективно личните си финанси.

 

 

Това могат да са съвети за най-изгодните за Вас застрахователни планове, как да се погрижите за спестяванията си, по какъв начин да намалите риска при инвестициите си, как да постигнете финансова сигурност с наличните Ви средства и други полезни препоръки.

 

 

Нашите специалисти по финансови и застрахователни продукти ще Ви помогнат да създадете и управляват индивидуален план, за да извлечете максимална полза от Вашите финанси. Широката мрежа от партньори ни дава възможност да изберем най-доброто решение за всяка ситуация. 

Услуги

Застрахователни продукти

Инвестиции

Основен фокус са продуктите подсигуряващи Вашето здраве, имущество и живот. Нашите експерти консултират при избора на най-подходящите рискови и инвестиционни застраховки за постигане целите на клиента.

Ние можем да Ви съдействаме за инвестиции във водещи световни компании, еднократно или с малки месечни вноски, чрез фондовете както на Karoll, така и на глобалната инвестиционна компания – Schroders.

Подсигуряване на бъдещето на Вашите деца

Няма съмнение, че осигуряването на финансовото бъдеще на Вашето дете е приоритет номер едно, още от момента, в който разберете, че го очаквате да се появи на бял свят. Много родители могат да се чувстват претоварени и несигурни по отношение на това къде и как да започнат процеса на планиране. Поради тази причина е добре да се обърнете към професионалисти. Ще Ви помогнем да създадете и реализирате спестовен план, с който да се чувствате спокойни.

Пенсионно планиране​

Пенсионирането е период от живота, през който трябва да можем да се радваме на плодовете на труда ни, без никакви грижи. Истината е, че пенсиите от първите два стълба, обаче, трудно биха надхвърлили 60% от осигурителния ни доход. По тази причина, ако искаме да запазим стандарта си на живот и след пенсиониране, е редно да разчитаме за част от пенсионните си доходи на личните си спестявания. Екипът ни ще Ви помогне да планирате този момент правилно!

Управление на продуктите​

Ако ползвате или планирате да ползвате финансов продукт като кредит, застраховка или инвестиция, е полезно да се срещнете с наш консултант. Можете да заявите Вашата среща още днес при това напълно безплатно! Ние можем да Ви помогнем да оптимизирате продукта си и да Ви покажем как правилно да го управлявате, за да извлечете най-много ползи.

Запишете се за безплатна консултация с наш експерт:

Оставете своите контакти и ние ще се свържем с Вас при първа възможност! При въпроси, можете да ни потърсите: +359 2 400 8 309. 


Top