Karoll Standard Няма коментари

Когато човек мине определена възраст, той трупа опит и осъзнава, че различните застрахователни продукти имат своите предимства. Сред тези продукти е и доброволната застраховка за пътуване, която се закупува все по-често.

50 годишнината се нарича златната година, защото обикновено хората на тази възраст вече са отгледали деца и са по-стабилни финансово.
Имат възможност да пътуват, знаят къде искат да отидат и имат свободата да го направят.

Така в наши дни много хора на 50 и над тази възраст, започват да пътуват и да се наслаждават на живота. Дори по време на COVID, статистиката показва, че голям брой  хора над 50 годишна възраст са осъществявали пътувания до държави, които не са били рискови. Още по-интересното е, че тези хора харесват все по-авантюристични почивки, които включват различни екстремни изживявания.

Ако сте над 50 години и сте от тези, които обичат приключенията, то продължете смело и се насладете на живота! Разбира се помнете, че сигурността е преди всичко и затова вземете застраховка за пътуване. Като човек с богат опит, вече знаете колко е важно да получите правилно застрахователно покритие и скъпите последици, ако нямате застраховка, която да ги покрие.

Цената на полицата на застраховка за пътуване ще зависи от включени рискове, застрахователна сума, продължителност на пътуването, страната на престой, възрастта на застрахованите лица.

При повечето застрахователни компании основни покрити рискове на застраховка за пътуване са разходи за медицински прегледи и изследвания, разходи за лекарства, спешно стоматологично лечение.

Допълните покрития, които може да изберете за своята застраховка за пътуване, са отмяна на пътуване, спасителни разноски, правна помощ, гражданска отговорност към трети лица, кражба, чрез взлом, загуба или забавяне на личен багаж. Различните застрахователни компании предлагат разнообразни застрахователни продукти.

Екипът на застрахователен брокер Карол Стандарт, ще бъде до Вас и ще Ви ориентира коя застраховка за пътуване е най-подходяща спрямо Вашите нужди. Доверете се на стандарта в застраховането!