Детска застраховка
Karoll Standard Няма коментари

Детска застраховка се предлага от застрахователните компании под различни имена. Тя спада към застраховки живот. И може да се сключи в срок от 3 до 25 години. Основните покрития по нея са доживяване срока на договора, загуба на живот, трайна загуба на работоспособност от злополука или инфекциозно заболяване.

Всички ние осъзнаваме, че децата са нашето бъдеще и нашата най-голяма радост. Именно затова е необходимо да проявим отговорност и грижа към тях. Имаме тази възможност и можем да се възползваме от нея посредством различни застрахователни програми.

Чрез детска застраховка имаме възможност да планираме отрано и да осигурим на нашите деца един добър старт в живота и качествено образование. Като допълнителни покрития по тази застраховка могат да се добавят дневни пари за болничен престой. Както и критични заболявания и последствията от тях, хирургично лечение, злополука, второ медицинско мнение и временна неработоспособност.
Можем да добавяме и допълнителни покрития, като така застрахователната защита на детето става по-пълна…


Застрахователните компании предлагат и рискова детска застраховка. Параметрите при този застрахователен продукт са малко по-различни.


Валутата по застраховката се избира от застрахования, може да бъде в лева, евро или долари. Избира се и начинът на плащане на застрахователната премия. Тя може да бъде расрочена на едномесечни вноски, на 3-месечни, 6-месечни или годишни. Всичко спрямо бюджета на застраховащия.


Застраховките живот са материя с много елементи и варианти. Ако искаш да бъдеш ориентиран от експерт по животозастраховането, не се колебай да се свържеш с нас още днес. Ние следим тенденциите и разбираме от застраховане. Над 20 години застрахователен брокер Карол Стандарт налага стандарта в застраховането! Свържи се с нас по удобен за теб начин – чрез контактната ни форма в сайта или на посочените телефони, ще насрочим среща и ще отговорим на всички въпроси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *